FORGOT YOUR DETAILS?

Over ons

Onze missie

SFML is een modern samenwerkingsverband van 40 eerstelijns fysiotherapiepraktijken in Midden-Limburg in de gemeenten Leudal, Cranendonck, Roermond, Weert, Nederweert, Roerdalen, Maasgouw en Echt-Susteren en nog steeds groeiende. We proberen de cement te zijn tussen de eerste en tweede lijn fysiotherapie en verbanden te leggen daar waar dat nodig is met nadruk op samenwerking en zorgprofessionalisering. Daarnaast is SFML het aanspreekpunt en gesprekspartner voor ziekenhuizen, verzekeraars, beroepsverenigingen en andere zorgorganisaties.

Ons doel

Samenwerking op regionaal niveau

We faciliteren uniforme, kwalitatieve en transparante fysiotherapeutische zorg waarbij de zorg rond de cliënt centraal staat en zijn het aanspreekpunt voor partners van binnen en buiten de zorg.

Rob Tijssen

Voorzitter

SFML is een regiodekkend samenwerkingsverband van eerstelijns fysiotherapeuten. Samen willen ze zich sterk maken voor een uniforme, transparante en kwalitatieve fysiotherapeutische zorg.

Bestuur

Vanuit iedere gemeente wordt het bestuur ondersteund door een afgevaardigde welke de ogen en oren zijn voor de betreffende gemeente en deze 8 afgevaardigden zullen participeren in overlegsituaties betreffende verre ontwikkeling van de SFML en kwalitatieve zorg in de regio.

SFML

0

Praktijken

0

Fysiotherapeuten

0

Ziekenhuizen

0

Opgericht

TOP